Založ si blog

Pán Matovič. .. Pre Vás, s láskou od občanov

Dobrý deň, pán predseda Vlády SR, Igor Matovič.

Prihováram sa k Vám ako obyčajný občan. Ako úplne rovnaký občan Slovenského Štátu, o ktorých ste dnes na oslavách SNP hovoril. Ako občan, ktorý si dovolil mať iný politický úsudok, ako vy. Ako občan, ktorému bolo cez médiá odkázané sledovať vaše sociálne médiá a po prvej slušne prezentovanej otázke bol umlčaný a zablokovaný. Ako mnoho ostatných, ktorí mali iný názor ako vy. Prihováram sa k Vám, ako občan, ktorý dnes počul protestujúcich kričať počas Vášho príhovoru slovo „Hanba“. Ako občan, ktorý chválil prácu polície v marci tohto roku, kedy ste nariadili kontrolu občanov (ako som ja) na hraniciach okresov, aby ste zabránili šíreniu koronavírusu. Ako občan, ktorý chválil prácu zamestnávateľov, keď ste ich odmietli ekonomicky podporiť počas prvej vlny (trvajúcej) ekonomickej krízy. Ako občan a živnostník, ktorých ste nechali „padnúť na hubu“ a živoriť v mnohých prípadoch zo žiadnej ekonomickej podpory a tej čo ste nám dali, tá bola príliš malá. Ako občan, ktorý dnes vás počúval, ako pred 76 rokmi to bola odvaha, postaviť sa vtedajším kolaborantom a fašistom. Ako občan, ktorý si dovolí Vás, ako premiéra SR požiadať o pár činov:

Pán premiér, žiadam Vás aby ste si po bankách a vlastných ľuďoch, začali všímať aj obyčajných ľudí ako som ja. Aby ste pomohli postaviť sa na nohy zničeným alebo prepusteným zamestnancom, živnostníkom a zamestnávateľom. Aby ste vrátili peniaze, ktoré ste ukradli dôchodcom obchádzaním zákonov, s ktorými nesúhlasíte. Aby ste sa ospravedlnili všetkým, ktorých ste za pol roka vašej vlády hnusne oklamali a urazili. Zabúdate, že ste urazili aj vlastných voličov, urazili ste policajtov, dôchodcov, študentov, poľnohospodárov, obyčajných robotníkov aj úradníkov, zamestnávateľov, samoživiteľov. Bez akéhokoľvek rozdielu v životnej úrovni alebo v politickom názore a úsudku.

Žiadam Vás, aby Vaša garnitúra začala konať v otázkach pomaly ale isto klesajúcej životnej úrovni, zamestnanosti, v prípade zabitého Slováka v srdci Európskej Únie. Aby sa Vaša garnitúra začala k občanom chovať tak, ako sa na štátnikov a politikov patrí. Nie sme fanúšikovia kolaborantov ani fašistov ani nacistov, nie sme deťúrence, nie sme dobytok, ktorý Vám vyrobí vaše auto a potom dostane napľuté do tváre na Vašej TB.

Žiadam Vás, aby ste ako premiér, predseda Vlády SR prebrali zodpovednosť za KAŽDÉHO Vášho zástupcu na každom rezorte tejto Vlády. Aby ste sa zodpovedal za Vaše podvody, zlodejiny, činy a slová, ktoré posielate občanom tohto štátu.

Žiadam Vás aby ste dodržal svoje sľuby, pokoril korupciu a začal od seba a svojej garnitúry. Aby ste odstúpili zo svojich mastne platených postov a nerobili z občanov a voličov mentálne podradných.

Želám Vám príjemný deň pán Matovič a kľudný spánok.

Lockdown alebo Test?

21.10.2020

Budeme prví! Konečne budeme prví.. Budeme celoplošne testovať obyvateľstvo. Všetci povinne prídu a nastavia svoje nosné dutiny. Teda prídu ak chcú, ale ak neprídu tak ich zdravotné poistenie isto pôjde trochu zkresať. Teda prídu a tí čo prišli dostanú darček a výhody. Teda nebude žiadne testovanie, rovno to tu zavrieme a ušetríme 54 melónov. Ale celoplošne testovať by [...]

Politika strachu v histórii a dnes

04.10.2020

Dobré ráno priatelia. 🙂 Politika strachu, sa používa už stáročia. Pri zavedení politiky strachu vrchnosť štátu vždy má pocit, že má celý štát a jeho obyvateľov pod kontrolou. Vrchnosť poníži svojich obyvateľov hladom, pocitom bezmocnosti, zastrašovaním nezmyselnými trestami a chaotickým zavádzaním nových zákonov / povinností, kompletným preprogramovaním mozgov [...]

Kult Vyššej Osobnosti alebo Baran, Matovič a Blaha

27.09.2020

Dobrý deň priatelia. Pán Priemer sa znovu musel osobne vložiť do boja proti Covid-19, pretože vy tupé ovce ste si to pokazili a ochoreli ste. Čo ste slabí? Čo ste naozaj začali počúvať Bukovského, Fica alebo Blahu? Naozaj sú podozrenia finančných podvodov prvej dámy nášho pána Priemera dôležitejšie ako naša ekonomika alebo Vaše zdravie? Hádam Vám nezačalo vadiť to, [...]

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 21777x
Priemerná čítanosť článkov: 3111x

Autor blogu

Kategórie