Založ si blog

Lockdown alebo Test?

Budeme prví! Konečne budeme prví.. Budeme celoplošne testovať obyvateľstvo. Všetci povinne prídu a nastavia svoje nosné dutiny. Teda prídu ak chcú, ale ak neprídu tak ich zdravotné poistenie isto pôjde trochu zkresať. Teda prídu a tí čo prišli dostanú darček a výhody. Teda nebude žiadne testovanie, rovno to tu zavrieme a ušetríme 54 melónov. Ale celoplošne testovať by sme mohli, veď nám prišli výsledky prieskumu: Vyše 70% je za testovanie :O Ale ako to teraz spravíme? (Oba prípady, ktoré teraz opíšem sú satirické, nereálne opísanie stavu, ktorý možno nastane na základe sledovania chovania Vlády SR od marca 2020)

Prvý: Lockdown

V nedeľu večer 1.11, dáme veľmi dôležitú tlačovú besedu: Ohlasujeme lockdown, všetko zatvárame. Ľudia vôbec nebudú vychádzať von, ak niekto bude vonku, PZ SR ho chytí a udelí mu pokutu viac ako 20000€ (vykryjeme tým straty v rozpočte). Obchody, kaviarne, reštiky, fitká zatvorené. A ak niekto bude vonku a polícia si ho nevšimne, nevadí. Stále máme svojich prisluhovačov, ktorí fotia ľudí bez rúška vonku a posielajú fotky polícii. A nech sú radi, že sa niekto konečne stará o ich zdravie. 2.11. postavíme hneď od rána zástup vojakov a policajtov a dve vodné delá pred brány Úradu Vlády SR. Pre istotu. Kým ľudia budú doma, nebudú potrebovať žiadne peniaze, lebo obchody budú zavreté a kuriéri budú doma. Dôchodky a dávky si necháme a ekonomická pomoc nie je teda nutná. Všetku zodpovednosť berie na seba Janko Mikas, takže sme v pohode. Naplánované sú dva týždne a potom otvoríme aby sme mohli o týždeň vidieť ako čísla zase stúpajú a mohli zavrieť znova.

Druhý: Celoplošné testovanie

V nedeľu večer 1.11, dáme veľmi dôležitú tlačovú besedu: Ohlasujeme koniec víkendového testovania, zúčastnilo sa 23% obyvateľstva! Ľudia sa na nás vykašľali, tak teraz sa my vykašleme na nich. Žiadne odmeny nebudú pre ľudí, čo sa zúčastnili, ohlasujeme lockdown, všetko zatvárame. Ľudia nebudú vychádzať von…………..Naplánované sú dva týždne, potom otvoríme, znovu všetkých pretestujeme a uvidíme ako čísla zase stúpajú a zavrieme všetko znova. Jednoduché. Budeme prví v testovaní a prví, čo zavrieme štát na dva krát! To je neskutočné a dokázal som to iba ja: Igor!

 

Nezáleží na tom, ktorý by si pán priemer z týchto scenárov vybral. V lete sa hovorilo, že si musíme zvyknúť na život s Covidom. Kde sú tie reči teraz? Budeme robiť lockdown každú jeseň, keď príde chrípka? Budeme celoplošne testovať vždy, keď zaznamenáme zvýšený výskyt zápalu priedušiek? Ako často budeme robiť tieto „opatrenia“? Prečo slovo odborníkov dnes nemá takú silu ako rok dozadu?

Pekný večer prajem

Politika strachu v histórii a dnes

04.10.2020

Dobré ráno priatelia. 🙂 Politika strachu, sa používa už stáročia. Pri zavedení politiky strachu vrchnosť štátu vždy má pocit, že má celý štát a jeho obyvateľov pod kontrolou. Vrchnosť poníži svojich obyvateľov hladom, pocitom bezmocnosti, zastrašovaním nezmyselnými trestami a chaotickým zavádzaním nových zákonov / povinností, kompletným preprogramovaním mozgov [...]

Kult Vyššej Osobnosti alebo Baran, Matovič a Blaha

27.09.2020

Dobrý deň priatelia. Pán Priemer sa znovu musel osobne vložiť do boja proti Covid-19, pretože vy tupé ovce ste si to pokazili a ochoreli ste. Čo ste slabí? Čo ste naozaj začali počúvať Bukovského, Fica alebo Blahu? Naozaj sú podozrenia finančných podvodov prvej dámy nášho pána Priemera dôležitejšie ako naša ekonomika alebo Vaše zdravie? Hádam Vám nezačalo vadiť to, [...]

Pokrytectvo alebo dodržiavanie zákonov koaličnými politikmi

06.09.2020

Zdravím Vás dámy a páni. Dnes je nedeľa, to znamená že prebehli dve „debaty“ počas obeda, pri ktorých sme mohli stratiť chuť do jedla alebo sa kvalitne zasmiať. Rád sledujem počas obeda všetkých krikľúňov, ako sa pretekajú, kto koho viac poníži alebo kto povie väčšiu blbosť. A dnes bol ten deň, kedy sme mohli začuť také vety, z ktorých by nám malo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 21748x
Priemerná čítanosť článkov: 3107x

Autor blogu

Kategórie