Založ si blog

Jozef Chovanec, nech Vám je Zem ľahká

Dobrý sobotňajší večer priatelia.

Chcem k novým skutočnostiam vyjadriť pár slov. Pred dvoma rokmi sme všetci sledovali reportáž a povedali si presne to, čo som napísal do nadpisu. Dnes sa dozvedáme všetky podrobnosti, môžeme vidieť video z cely (alebo nemocnice?), kde bol uväznený zosnulý pán Chovanec.

link na video: https://www.youtube.com/watch?v=MKoFm5qg43k , síce zostrihané ale vidieť dôležité. Dobrá duša sa nájde, ktorá do komentárov postne nezostrihaný original bez cenzúry.

Poďme si rozobrať video, ktoré bolo odvysielané po celom svete:

  1. Hneď na začiatku je vidno, že mladá policajtka na ľavej strane s úsmevom na tvári vykonáva nacistický pozdrav, očividne kolegovi, ktorý stál za mrežami.
  2. V ďalšej časti vidíme pána Chovanca, stáť pred mrežami pred tým, ako si začal mlátiť hlavu o mreže. Predpokladám, že v jeho hlave došlo ku skratu, pretože z takého chovania isto nejde usúdiť, že konal racionálne a zdravo. Nesnažím sa uraziť samozrejme, len konštatujem, že pán Chovanec určite nebol agresívny druh bez pudu sebazáchovy.
  3. V ďalšej časti vidíme, ako sa chovali policajné jednotky pred príjazdom privolaného lekára: Vidno „hajlujúcu“ ženu, dvaja policajti (žena a muž) kľačia na pánovi Chovancovi keď bol v bezvedomí na následky poranení hlavy a ďalší dvaja policajti, ktorí sa snažia pána Chovanca zabaliť do deky z postele. Zahalené časti tela boli od lakťov a dolných rebier až po hlavu (cez poranenia?).
  4. Príjazd privolanej lekárky sa niesol vo veľmi veselom duchu, kedy pacient leží na posteli bezvládne, všetci sa smejú a lekárka sa ho ani nechytí v priebehu celého zásahu. Policajt sa „snaží“ oživovať pacienta na posteli, zatiaľ čo lekárka sa na neho pozerá a smeje sa.

Následne bol pán Jozef Chovanec vyhlásený za pacienta v stave kómy a mal byť prevezený do nemocnice. Takto informovali médiá v roku 2018, kedy sa čin stal. Mňa zaujíma pravda, keďže celkom očividne v stave kómy nebol, AK aj bol, tak jedine po takomto zákroku. Budem rád, ak uvidím, že pán Korčok bude komunikovať s rodinou zosnulého, že im pomôže a pripájam sa k nemu s poďakovaním Belgickým novinárom za objasňovanie tohto prípadu a zverejneniu skutočností. Nestotožňujem sa s trestami, ktoré si súčasne odsluhujú predstavitelia v Belgicku a tí, ktorí tento incident majú na triku. Nezaujíma ma, že druhý človek polície v Belgicku ponúkol svoju funkciu. Zaujímajú ma hlavy, ktoré poletia z úradov rovno do basy. Takýto čin je neospravedlniteľný v očiach každého človeka na svete, nie len Slováka. Ak pánovi Matovičovi a pánovi Korčokovi na Slovákoch záleží, tento čin bude JASNE odsúdený a budú komunikovať všetky odškodnenia a ospravedlnenia, ktoré Belgicko ako také dlží rodine pána Chovanca a Slovensku.

Priatelia, verím v to, že sa ku mne pridáte, bez ohľadu na politický názor alebo presvedčenie. Dva roky dozadu zavraždili nášho občana, ktorý pracoval pre Slovákov, ktorým ponúkal prácu v Belgicku. Nech Vám je Zem ľahká, verím že to celé sledujete a verím, že Vaše utrpenie a stres sa do posmrtného života s Vami nedostalo.

Pekný večer Vám prajem.

Lockdown alebo Test?

21.10.2020

Budeme prví! Konečne budeme prví.. Budeme celoplošne testovať obyvateľstvo. Všetci povinne prídu a nastavia svoje nosné dutiny. Teda prídu ak chcú, ale ak neprídu tak ich zdravotné poistenie isto pôjde trochu zkresať. Teda prídu a tí čo prišli dostanú darček a výhody. Teda nebude žiadne testovanie, rovno to tu zavrieme a ušetríme 54 melónov. Ale celoplošne testovať by [...]

Politika strachu v histórii a dnes

04.10.2020

Dobré ráno priatelia. 🙂 Politika strachu, sa používa už stáročia. Pri zavedení politiky strachu vrchnosť štátu vždy má pocit, že má celý štát a jeho obyvateľov pod kontrolou. Vrchnosť poníži svojich obyvateľov hladom, pocitom bezmocnosti, zastrašovaním nezmyselnými trestami a chaotickým zavádzaním nových zákonov / povinností, kompletným preprogramovaním mozgov [...]

Kult Vyššej Osobnosti alebo Baran, Matovič a Blaha

27.09.2020

Dobrý deň priatelia. Pán Priemer sa znovu musel osobne vložiť do boja proti Covid-19, pretože vy tupé ovce ste si to pokazili a ochoreli ste. Čo ste slabí? Čo ste naozaj začali počúvať Bukovského, Fica alebo Blahu? Naozaj sú podozrenia finančných podvodov prvej dámy nášho pána Priemera dôležitejšie ako naša ekonomika alebo Vaše zdravie? Hádam Vám nezačalo vadiť to, [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 21759x
Priemerná čítanosť článkov: 3108x

Autor blogu

Kategórie